top of page
Headermodel-1.png

+ De mooiste showroom
+ De beste E-bikes
+ Een uitstekende service

pngegg-3.png

״

Met 13 jaar ervaring helpen wij u de E-bike 

kiezen die volledig aan uw wensen voldoet

Naamloos-6.jpg

DE MOOISTE SHOWROOM

Branders Bike is de mooiste fietsenwinkel van België. Met een totaal oppervlak van liefst 4.300m2 ben jij met jouw fiets aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier. In de winkel zijn voor elke fietser verschillende faciliteiten te vinden. Zo hebben we een unieke outdoor testbaan. Hier kan je jouw elektrische fiets op testen. Voor elke fietser wat wils: Met een collectie E-bikes van de hoogste kwaliteit ben je verzekert van genoeg keuze.

Als je langs komt in de winkel staan onze verkoopspecialisten  voor jou klaar. Zo kom jij thuis met de fiets die bij jou past.

4.300m2  -  2 Showrooms  -  Service Center  -  Outdoor Testbaan

artPic_public_L_2747646.jpg

DE BESTE
E-BIKES

Alleen maar tevreden klanten...

 

Met meer dan 13 jaar ervaring in de branche bieden wij jouw de fietservaring van je leven. Wat je fietsdoel ook is, wij zorgen dat jij met plezier op de fiets stapt. Al duizenden tevreden klanten gingen jou voor!

  We scoren gemiddeld een 9.4!

 Alles voor jouw fietsplezier

  Je wordt geholpen door echte fietsfanaten

EEN UITSTEKENDE SERVICE

In onze werkplaats staan vijf dagen per week onze monteurs voor je klaar, van maandag tot en met vrijdag kan je bij ons terecht. recent zijn wij gestart met ons nieuw Service Center. Zo bezorgen we jou ook na je aankoop ultiem fietsplezier!

Maak via onze website een online afspraak voor een herstelling, onderhoud, nazicht of testrit.  Kies zelf de datum en het uur naar wens en wij zorgen dat we op dat gekozen moment voor u klaar staan!

  Professionele monteurs met ervaring

  Ook na je aankoop staan we voor je klaar

  Onderhoud

two-attractive-repairmans-are-fixing-broken-bicycle-their-dark-workshop.jpg
bottom of page