top of page
Stormguard.png
De beste service in België
Branders-FINAL.png
batavus-fier-3.png
City-folding-cargo-longtail-Ebike.png

+ De mooiste showroom
+ De beste E-bikes
+ Een uitstekende service
+ Leasing Formules

100% KWALITEIT 200% SERVICE

DE MOOISTE
SHOWROOM

Branders Bike is de mooiste fietsenwinkel van Vlaanderen. Met een totaal oppervlak van liefst 4.300m2 ben jij met jouw fiets aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier. In de winkel zijn voor elke fietser verschillende faciliteiten te vinden. Zo hebben we een unieke outdoor testbaan. Hier kan je jouw elektrische fiets op testen. Voor elke fietser wat wils: Met een collectie E-bikes van de hoogste kwaliteit ben je verzekert van genoeg keuze.

Als je langs komt in de winkel staan onze verkoopspecialisten  voor jou klaar. Zo kom jij thuis met de fiets die bij jou past.

BG foto.jpg
Downloads.webp

DE BESTE
E-BIKES

Alleen maar tevreden klanten...

 

Met meer dan 13 jaar ervaring in de branche bieden wij jouw de fietservaring van je leven. Wat je fietsdoel ook is, wij zorgen dat jij met plezier op de fiets stapt. Al duizenden tevreden klanten gingen jou voor!

  We scoren gemiddeld een 9.4!

 Alles voor jouw fietsplezier

  Je wordt geholpen door echte fietsfanaten

EEN UITSTEKENDE SERVICE

In onze werkplaats staan vijf dagen per week onze monteurs voor je klaar, van maandag tot en met vrijdag kan je bij ons terecht. recent zijn wij gestart met ons nieuw Service Center. Zo bezorgen we jou ook na je aankoop ultiem fietsplezier!

Maak via onze website een online afspraak voor een herstelling, onderhoud, nazicht of testrit.  Kies zelf de datum en het uur naar wens en wij zorgen dat we op dat gekozen moment voor u klaar staan!

  Professionele monteurs met ervaring

  Ook na je aankoop staan we voor je klaar

  Onderhoud

Professionele werkplaats Branders Bike Supply
Bike-Rental.jpg

HUUR UW
UW E-BIKE

Ontdek de rijke geschiedenis van de Damse Polders op de fiets, met unieke culturele fietsroutes langs prachtig erfgoed.  Van oude boerderijen tot historische molens, beleef de charme van dit unieke landschap op de mooiste manier.

  Snel online reserveren

 Vanaf 25€/Dag

  Steeds de nieuwste modellen

FIETSLEASING

FIETS LEASING
VOOR WERKNEMERS EN WERKGEVERS

bottom of page