top of page
Leasing-head-picture.jpg

LEASE

JE DROOMFIETS IN 4 STAPPEN

Combineer

 

Een leasefiets kan gecombineerd worden met een kilometervergoeding, sociaal abonnement of een leasewagen. Zo kies je exact wat voor jou het beste werkt!

 

Privégebruik

 

Een leasefiets kan je ook in je privéleven gebruiken. "De enige voorwaarde is dat je er regelmatig mee naar het werk fietst.In je vrije tijd kan je dus ook genieten van je fiets voor privégebruik.”.

 

Fietsvergoeding

 

Als werknemer kan je ook een fietsvergoeding  krijgen tot €0,35/km. De regelgeving rond fietsleasing maakt geen onderscheid tussen een leasefiets en privé-fiets.

 

Overname

 

Wil je doorfietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Je koopt je leasefiets over voor circa 15% t.a.v. de initiële catalogusprijs. Overname na einde leasetermijn is steeds geheel vrijblijvend.

 

Accessoires

 

Accessoires die vastgemaakt kunnen worden aan de fiets kunnen mee geleased worden, zoals bijvoorbeeld fietstassen,manden, sloten en helmen. GPS-toestellen en fietskledij kunnen niet mee geleased worden.

Leasing-head-picture-women.jpg

UW FIETS

Naamloos-5_edited.jpg
Als werkgever kan je ervoor kiezen om fietsleasing aan te bieden op verschillende manieren: kosteloos of met een (gedeeltelijke) bijdrage aan de fiets. Werknemers hebben in alle scenario’s een fiscaal voordeel van rond de 40%. Op een leasefiets betaal je geen Voordeel Alle Aard, omdat je de fiets regelmatig voor woon-werkverkeer gebruikt. Je kan ook een fietsvergoeding uitkeren.

LEASEN ALS WERKGEVER

young-woman-office-style-clothes-glasses-holds-tablet-with-documents-winks-shows-thumb-up.
Wil je een leasefiets? Overtuig je werkgever. Goed om te weten: fietsleasing via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter kan toch niet?

Is je bedrijf overtuigd, dan kunnen wij jullie fietsleasing op slechts een dag tijd opzetten. Zodra de contracten getekend zijn, ontvangt je een aanmeldlink om je te registreren.

Kies je droomfiets uit. The sky is the limit: je kan kiezen uit elk type en merk fiets. Wat je maar wil: kwaliteit, snelheid, de ruimte van een bakfiets of plezier? We hebben het allemaal voor jou geregeld.

Je tekent een 36-maandencontract met je werkgever. Het is mogelijk om je fiets te kopen na de leasingperiode. Je betaalt dan ongeveer 15% van de aankoopprijs.

LEASEN ALS WERKNEMER

bottom of page